Manufaktura pleťový sedmikráskový olejový elixír

Ahoooj!

Když jsem se dozvěděla, že jsem na portálu Blogerky.cz vyhrála výzvu o pleťový sedmikráskový olejový elixír od MANUFAKTURY, měla jsem obrovskou radost. Zaprvé jsem nikdy žádný olej na pleť nezkoušela a zadruhé jsem nikdy nezkoušela žádný produkt od značky MANUFAKTURA. Takže jsem se moc těšila a byla jsem zvědavá, jak si s mojí pletí tento olejový elixír poradí.


Papírová krabička mi bohužel nepřišla v nejlepším stavu, ale skleněná lahvička, která byla uvnitř, byla díky bohu nepoškozená a já jsem se mohla směle pustit do focení a hlavně do testování!


Co olejíček slibuje?

Jde o exkluzivní pleťový elixír, který je kombinací vzácných rostlinných olejů - šípkového, jojobového, avokádového, makadamiového a slunečnicového, obohacených o výtažek ze sedmikrásky a rozmarýnu, vitamín E a koenzym Q10. Jedinečná receptura, bohatá na cenné přírodní ingredience, dodá exkluzivní pěstící péči normální, suché i citlivé pleti.

Tento produkt by měl napomáhat regeneraci a obnově bariérové funkce pokožky před nepříznivými vlivy vnějšího okolí, vyhlazovat a zpevňovat pleť, dodat jí potřebnou výživu a hydrataci, hedvábnou vláčnost, pružnost a jas a předcházet jejímu stárnutí. Neobsahuje konzervanty a měl by být vhodný i na sušší oční okolí.

A co na pleťový sedmikráskový olejový elixír říkám já?

Určitě nesmím opomenout krásnou skleněnou lahvičku se sedmikráskovou etiketou, ze které se dozvíte název, množství a složení produktu ukrytého uvnitř. Praktické a velmi sympatické je dávkování skleněným kapátkem, kterým olejíček nasajete, aplikujete na pleť a poté prsty lehce vmasírujete. Musím říct, že jsem si tento produkt opravdu oblíbila a vždy jsem se těšila na ten proces, kdy si pleť odlíčím, vyčistím a poté jí dopřeji péči tímto olejíčkem.


Moje pleť je smíšená se sklony k maštění t zóny. Trošku jsem se bála, jestli mi olejíček bude vyhovovat a nebudu se po něm mastit ještě více. Ale vůbec ne. Hned po prvním použití jsem cítila, že pleť je taková "naducaná" a vyživená. Olejíček jsem aplikovala večer před spaním a ráno jsem pleť překvapivě neměla vůbec mastnou, spíš jen tak přirozeně lesklou. Vypadala zdravě, vyživeně, projasněně, prostě moc hezky! Na dotek byla hladká, vláčná. 




Parfemace je strašně příjemná, i když nevím, k čemu bych tu vůni přirovnala. Jde o takovou jemnou, nevtíravou, příjemnou bylinkovou vůni.

Z pleti mi po pár použitích zmizela suchá místa, která mě trápila především v oblasti nosu a tváří. Díky tomu i nanesený make-up začal na mém obličeji vypadat mnohem lépe. Podtrženo, sečteno - DOPORUČUJI všemi deseti! Moje pleť je vyživenější, hydratovaná, vypadá zdravěji, svěžeji a mám pocit, že jí opravdu dopřávám. Když jsem si jeden večer olejíček zapomněla nanést, hned ráno jsem to musela napravit, protože si o to moje "rozmazlená" pleť vyloženě říkala.

Jediné mínus, které musím zmínit, je reakce mojí pleti na začátku testování. Během pár dnů se mi na moje poměry objevilo docela dost pupínků. Nebylo to nic dramatického a po pár dnech většina zmizela. Tohle je asi jediná nevýhoda, kterou jsem vypozorovala. Olejíček někomu může ucpávat póry a následně se bohužel mohou tvořit pupínky.

Olejíčku mi za necelý měsíc používání ubyla asi třetina, ale je pravda, že jsem s ním ze začátku opravdu nešetřila a občas jsem ho nanášela i dvakrát denně, protože jsem se do něj úplně zamilovala :D 

Balení 30 ml oleje stojí 329 Kč a seženete ho na stránkách MANUFAKTURY.

Já bych ještě chtěla takto na závěr článku moc poděkovat za možnost vyzkoušení tohoto úžasného produktu ❤️ Jsem ráda, že moje první zkušenost s tímto typem produktu, byla takto pozitivní :)

A co vy a olejíčky na pleť? Používáte? 

Mějte se krásně!

S láskou,

P.

Komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!