TREND IT UP Natural Radiant rozjasňovač (010)

Ahoooj!

Jako posledního zástupce mého "TREND IT UP haulu" tady mám rozjasňovač v odstínu 010. Opět ta čísla, achjo!


Rozjasňovačů není nikdy dost, takže nevadí, že jsem si koupila další, že ne? :D Pamatuji si, jak jsem si minulý rok v srpnu koupila svůj první, a od té doby je prostě miluju.





U tohoto TREND IT UP rozjasňovače v odstínu 010 musím jako první pochválit obal, který je bytelný a opět s matnými prvky, jak je u této značky zvykem. Je moc pěkný, nemám s ním žádný problém a za mě palec nahoru.

Z popisku se ve své podstatě dozvídám, že tento devíti gramový rozjasňovač mi udělá zářivou a dokonalou pleť, je k dispozici ve dvou odstínech a je dermatologicky testován.

Co se týče odstínu, myslela jsem si a tak trošku jsem doufala, že bude do zlatova, protože se tak na první pohled tvářil. Po nanesení rozjasňovače jsem ale zjistila, že jde spíše o šampaň odstín, žádná zlatá! Přesně takový ten odstín, který bude sedět spoustě typům, protože je neutrální. Ani moc do zlatova, ani moc do růžova.



Jde o pudrový rozjasňovač bez velkých třpytek (anoooo!), který práší, ale na můj vkus nic hrozného. Já na tu prášivost prostě pes nejsem. Pleti dodá přirozený lesk a krásně dotvoří celé líčení, což můžete snad vidět i na fotce níž. Výborně vypadá také na nose, v koutku oka nebo nad horním rtem.

Pigmentace je střední. Dokážu si představit mnohem více pigmentovaný rozjasňovač, ale i mnohem méně. Na denní nošení je pro mě tato pigmentace ideální. Nemusíte se bát přejet štětcem po pleti, jako disco koule s tímto rozjasňovačem vypadat nebudete. Pokud ale přeci jen chcete větší lesk, stačí produkt navrstvit. Pak zazáříte o něco víc!



Výdrž je v kosmetice hodně individuální. Někomu určitý produkt vydrží na pleti bez problému celý den, někomu pár hodin. Já osobně zrovna s rozjasňovači problém moc nemám. Nebo na ně snad nejsem dostatečně náročná?! I tento mi svojí výdrží přijde moc fajn. I když si ho na pleť nanesu dopoledne, ještě večer ho na ní vidím. Sice určitě ne v takové intenzitě, jako po nanesení, ale vidím :) Na pleti vypadá tento rozjasňovač opravdu moc hezky a už teď je to můj velký oblíbenec ❤️

Cena za 9 g: 119 Kč. Seženete v drogerii DM.

A co vy? Taky milujete rozjasňovače tak jako já?

Mějte se krásně!

P.

Komentáře

  1. Vypadá opravdu moc hezky, mimochodem krásně nafocené! Čekala jsem větší pigmentaci, ale míň bývá víc, zvláště u tohoto produktu.. :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuji! ❤️
      Já taky čekala větší pigmentaci, ale nakonec jsem ráda, že tomu tak není. Takhle můžu intenzitu lesku snadno korigovat a to mi vyhovuje :)

      Vymazat
  2. Na té fotce jsi neuvěřitelně nádherná..!! Já se takhle neumím namalovat ani z půlky, ale tobě to šíleně sluší a ta rtěnka ti nádherně sedí k vlasům :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, strašně moc děkuju za tak krásný komentář, jsi zlatá! ❤️ A tady alespoň vidíš, jaké zázraky make-up umí :D

      Vymazat
  3. Ten vypadá moc hezky! Zrovna nějaký sháním, takže díky za tip ,-) Btw. moc hezké líčení!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač, určitě na něj mrkni :)
      A děkuji! ❤️

      Vymazat
  4. U nás tú značku ešte nemáme, no mne sa rozjasňovač páči, podľa mňa je na deň ako stvorený. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ji budete mít i u vás a pak na něj určitě mrkni :)

      Vymazat
  5. Ešte som ho nevidela, no vyzerá skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Rozjasňovače jsem si také zamilovala! Zatím mám doma jen jeden od Sleeku, který je součástí konturovací paletky. Už v něm mám pěknou díru, protože ho teď používám skoro pořád. Strašně se mi líbí, když moje pleť září! A po přečtení tvojí recenze mám v plánu letět do DM a tento rozjasňovač si pořídit, protože vypadá krásně.
    Jinak na té fotce ti to moc sluší, jsi krásná :)


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že s ním budeš stejně spokojená jako já! :)
      A moc děkuji, jsi milá! :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!