MANUFAKTURA Přírodní růžová voda s vřídelní solí, Anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt s růží, Q10 a kyselinou hyaluronovou a Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10

Ahoooj!

V dnešním článku se podíváme na tři produkty značky MANUFAKTURA. Jedná se o dvě novinky a jednu starší záležitost, která je k dostání už dlouho.

Tak jdeme na to!


Přírodní růžová voda s vřídelní solí pro čištění, hydrataci a zpevnění pleti


Začnu s přírodní růžovou vodou s vřídelní solí pro čištění, hydrataci a zpevnění pleti, kterou má MANUFAKTURA v nabídce už dlouho, a pak se podíváme na ty dvě novinky, souhlas?

Přírodní růžová voda se získává pomalou destilací okvětních lístků růže a pyšní se hydratačními, zpevňujícími, protizánětlivými a hojivými účinky. Měla by vyrovnávat PH, napomáhat předejít vzniku vrásek, zklidňovat podrážděnou pokožku a urychlovat hojení. Vřídelní sůl pak ještě navíc napomáhá prokrvení, osvěžení a regeneraci pokožky. Tento produkt je vhodný pro všechny typy pleti, nejvíce ale pro suchou a citlivou pleť. 

Na tuto růžovou vodu jsem byla hodně zvědavá. Žádnou jsem nikdy nezkoušela, ale hodně jsem o nich už slyšela. I to byl jeden z důvodů, proč jsem si tento produkt nechala zaslat, i když se nejedná o horkou novinku.

Balení je jednoduché, krásné, líbí se mi, jak si MANUFAKTURA hraje s detaily (mašlička), ale je jasné, že mnohem důležitější je to, co je uvnitř. Růžovou vodu používám buď jako základ pod krém nebo make-up, nebo na takové to poslední dočištění a zklidnění pleti po celém dni. Musím říct, že tato přírodní růžová voda s vřídelní solí mé pleti opravdu sedí. Krásně ji dočistí, zklidní, osvěží, případně i připraví na krém nebo make-up. Mám k ní jen jedinou výtku - parfemaci. Tu u produktů značky MANUFAKTURA snad vždy chválím, ale já prostě obecně moc nemusím parfemaci růží. Po několika dnech používání jsem si na tu vůni zvykla, ale není to úpřímně úplně můj šálek kávy. S bráchou jsme se shodli, že cítíme med :D Zvláštní.

Růžová voda se může používat i k osvěžení pleti během dne, to by ale za mě musela mít rozprašovač, protože jinak ji na make-up asi úplně nenanesu. I když parfemace není úplně podle mého gusta, dokážu se přes to díky vlastnostem tohoto produktu přenést. Moc ráda tuto růžovou vodu s vřídelní solí momentálně používám v rámci své péče o pleť.

215 ml přírodní růžové vody s vřídelní solí seženete za 355 Kč TADY.

Anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt s růží, Q10 a kyselinou hyaluronovou


A u růží ještě zůstaneme... Anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt v sobě má vysoké procento aktivních látek pro regeneraci, hydrataci a vyhlazení vrásek. Obsahuje růžovou vodu a růžový olej, karlovarskou vřídelní sůl plnou cenných minerálů, ovesného beta-glukanu, mořských řas, koenzymu Q 10, kreatinu a polypeptidu. O intenzivní hydrataci, okamžitý lifting, zvýšení elasticity, regeneraci a podporu tvorby elastinu se postará multifunkční směs vysokomolekulární a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové 2. generace. Ta má výjimečný hydratační účinek - její molekula pojme až tisícinásobek vody, kterou postupně uvolňuje a tím pleť dlouhodobě hydratuje.

Sérum v krásné skleněné lahvičce má světle žlutou barvu, je lehké, do pleti se rychle vstřebává a hezky ji hydratuje a vyživuje. Sérum na pleť nanáším kapátkem a poté jemně vmasírovávám do pleti. Jediné, s čím jsem měla opět na začátku používání problém, byla parfemace. Strašně zvláštní, ale tak nějak jsem si na ni zvykla a sérum mi už docela voní. Asi je to opravdu jen o zvyku. Nějakého hodnocení vyhlazování vrásek se zdržím, tohle je prostě parametr, který u produktů moc dobře posoudit nedokážu. Sérum ale hydratuje moc hezky, je příjemné a mé pleti svědčí. Akorát je potřeba ho nanést na pleť víckrát. Jedno kapátko určitě nestačí.

30 ml anti-aging séra na obličej, krk a dekolt seženete za 349 Kč TADY.

Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10


Intenzivní elixír na ruce obsahující bambucké máslo, meruňkový, hroznový a makadamiový olej, ovesný betaglukan a panthenol zajišťuje pokožce výživu, regeneraci a ochranu. O intenzivní hydrataci, zvýšení elasticity a podporu tvorby elastinu se stará multifunkční směs vysokomolekulární a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové 2. generace a koenzym Q10. Směs vitamínů A, C a E s postupným uvolňováním má antioxidační účinky a napomáhá zachovat pokožku pružnou a mladistvou.


Krém bílé barvy je poměrně hutný, rychle se vstřebává a zanechává ruce hladké, vyživené a voňavé! Voní vážně krásně, příjemně a hlavně opravdu funguje. Minulý týden se mi udělal nepříjemný exém na prstu pod prstýnky. Začala jsem ho tímto krémem natírat a už během dne jsem viděla a cítila změnu k lepšímu. Moc příjemná záležitost tento elixír. Musím uznat, že produkty na ruce MANUFAKTURA umí, žádný, který jsem zkoušela, mě ještě nezklamal.

Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce (50 ml) seženete za 219 Kč TADY.

Tak co na produkty říkáte? Zaujal vás nějaký?

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře

  1. Minulé léto jsem měla od Manufaktury sedmikráskové sérum a byla jsem nadšená :) Tohle musí být na pleť také lahoda. Obecně produkty od téhle značky mám moc ráda!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho měla taky a uvažuju, že si ho zase pořídím :)
      Mám to stejně! Snad žádný produkt od MANUFAKTURY mě ještě nezklamal :)

      Vymazat
  2. tiež som teraz testovala ružovú vodu ale od inej značky a úúplne som sa do tohto typu produktu zamilovala a nechápem, ako som mohla bez neho žiť :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To u mě se tak obrovské nadšení nekoná. Ano, je to fajn produkt, ale asi se bez něj v budoucnu obejdu :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!