NYX Soft Matte Lip Cream (Rome)

Ahoooj!

Dnes se konečně podíváme na zub krásné matné rtěnce od NYX v odstínu Rome.
 
Než jsem vyrazila do Douglasu, hledala jsem na internetu odstíny těchto NYX matných rtěnek a naříkala jsem, že přeci NENÍ MOŽNÉ vybrat si z více jak třiceti odstínů!!! #Milovnicertěnek Měla jsem své favority (hodně favoritů) a bála jsem se, že neodejdu pouze s jedním. Ale povedlo se a já si z této řady odnesla krásnou hnědočervenorůžovofialovou (nevím, jak tu barvu popsat) rtěnku. Vínová? Měděná? Něco takového :D


Výběr odstínů je opravdu úžasný! Najdete mezi nimi odstíny růžové, oranžové, červené, fialové, hnědé, ale i takovou nádhernou směsici, jakou jsem si koupila já :D


Balení v sobě skrývá 8 ml produktu. Balení je pěkné, nenadchne ani neurazí, ale moc se mi líbí detail matného držátka aplikátoru. Aplikátor je klasický pěnový.



Aplikace je poměrně snadná. Produkt má jemnou sametovou konzistenci, je takový až našlehaný, příjemně voní a dobře se s ním pracuje. Krásně rty jakoby zahalí. Zároveň je ale potřeba si s líčením mnohem více vyhrát, než když nanášíte obyčejnou rtěnku. Je důležité, abyste produkt na rty nanesli rovnoměrně a vyhnuli se tak flekatění. Tohoto konkrétního produktu mi při líčení stačí dát jednu až dvě vrstvy, abych byla s výsledkem stoprocentně spokojená. 

Rtěnka maličko zalézá do vrásek, což je vykoupení za matný efekt, ale není to nic dramatického. Na druhou stranu není nepříjemná, nemám kvůli ní stažené rty a skoro ji na nich necítím. Je pohodlná a příjemná.

Pokud se bavíme o výdrži, tak i když si rtěnka sedne, úplně nezaschne a není to bohužel extra velký držák. Rozhodně nejde o takovou tu rtěnku, kterou si dáte, a víte, že se o ni už nemusíte vůbec starat. Rtěnka s vámi určitě nedá celý den, spíš se bavíme o pár hodinách. Jedno kafe se mnou většinou jakš takš zvládne, ale po jídle ji snad vždy alespoň trošičku poupravuju, protože se postupně vytrácí a nevypadá už tak dobře. Ve středu rtů má pak tendenci se maličko srážet. Určitě to znáte i u jiných produktů. Pokud máte v těchto místech rty sušší, nebude to to pravé ořechové. Tuto rtěnku doporučuji nanášet na vyživené rty bez suchých míst, aby vypadala co nejlépe :)

Na závěr si nemůžu odpustit poznámku, že jsem s touto rtěnkou mnohem více spokojená než s NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK, která je pro mě obrovským zklamáním. Ale o té zase někdy příště.


Podtrženo. sečteno, koupě určitě nelituju a možná že nepůjde o jediný odstín v mojí sbírce i přesto, že rtěnka není úplně bezchybná, je moc příjemná, vypadá na rtech hezky a hlavně ten odstín! Sahám po ní moc ráda ❤️

Cena: 179 Kč (Douglas).

S láskou,

P.

Komentáře

  1. Také ji mám ale v jiném odstínu a celkem rychle po nějaké chvilce mi začíná dělat fleky a ani ta výdrž není nic moc. Na druhou stranu je celkem pěkně pigmentovana a na rtech není tak stahující jako jiné matné rtěnky.
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stahující není, to je pravda, ale škoda té výdrže :(

      Vymazat
  2. Tento odstín je přímo neodolatelný :) Sluší ti :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odtieň je kráásny ! :)
    Pozývam ťa na moju giveaway ! viac na mojom blogu :) : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!