JENNY LANE Extrem Mascara Citlivá černá zhušťující a prodlužující řasenka

Krásné pondělí!

Dnes tu pro vás mám recenzi na JENNY LANE řasenku. Tvářenka od této české značky mě příjemně překvapila, ale jak si vedla zhušťující a prodlužující řasenka?


"Technologie mikrojemných barevných pigmentů zaručeně rozzáří vaše oči. Speciální složení dodá řasám pružnost, zvýší jejich objem, zvýrazní oči a dodá jim šarm. Kartáček řasy vytočí a dosáhne podmanivého pohledu. Náplň je bez parfemace a je tak vhodná pro citlivé oči."


Lesklý obal řasenky se mi líbí, i když pro blogerku, která ho potřebuje hezky vyfotit, je dost nepraktický :D Kartáček je poměrně velký, hodně hustý a má tvar šípu. Pracovalo se mi s ním docela dobře, i když já dávám spíše přednost menším kartáčkům, se kterými dokážu být při líčení řas preciznější.

Co se týče nějakého wow efektu, tak ten se bohužel nekonal. Řasenka trošku prodlužuje, ale nezahušťuje. Řasenka je mokřejší a dělá opravdu hodně přirozený efekt. Na moje krátké nevýrazné  řasy je bohužel krátká. 

A aby toho nebylo málo, vůbec se mi nelíbí parfemace tohoto produktu. Málokdy se mi stává, že mi nějaká řasenka vyloženě smrdí. No... Tohle je bohužel ten případ.

Před a po. 2 vrstvy řasenky.

Tady máte pro porovnání moje řasy nalíčené řasenkou Lash Sensational od MAYBELLINE.

Cena za 8 ml: 75 Kč. Seženete na e-shopu Norma Zlín.

Od té doby, co jsem se zamilovala do Studio Lash 3D Volumythic řasenky od MISS SPORTY, je pro ostatní řasenky velmi těžké ji překonat. Cena JENNY LANE řasenky je srovnatelná s cenami některých drogerkových řasenek, například právě od MISS SPORTY nebo ESSENCE, které mi ale udělají mnohem hustší, výraznější a celkově hezčí řasy. Černá tato řasenka je, citlivá pro oči taky, prodlužující dejme tomu, ale zhušťující určitě ne. 

A co vy? Také máte jednu svoji milovanou řasenku, kterou je těžké překonat? :)

P.

Komentáře

  1. A přitom vypadala, že bude super, tak škoda no.. :/ Já mám nejraději řasenky od maybelline, už si ani jiné nekupuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro někoho, kdo má husté řasy, by možná byla fajn, ale mně tato řasenka prostě bohužel nevyhovuje :(
      A Maybelline řasenky mám taky ráda :)

      Vymazat
  2. Určitě se pro tebe najdou lepší řasenky, ale výsledek není až tak špatný! :) Máš krásné fotky :)

    Blog by Vea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není až tak špatný, ale není podle mých představ :)
      A moc děkuju! ❤️

      Vymazat
  3. Pěkný článek a krásné fotky :) já používám většinou řasenky od Rimmelu, ale chtěla bych vyzkoušet i nějakou od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!