JENNY LANE kompaktní tvářenka (skořicová)

Ahoooj!

Dnes tu pro vás mám článek o tvářence a zároveň i o mé první zkušenosti s českou značkou JENNY LANE.


Odstínu tvářenky jsem se na první pohled docela lekla a bála jsem se, že mi nepůjde nalíčit se s ním tak, aby vypadal přirozeně. No... Chtěla jsme skořicovou, mám skořicovou! :D Ale neee, nakonec to jde. Tvářenka má opravdu takovou skořicovou barvu, je hodně do oranžova, což uvidíte i na fotkách, ale já mám na sobě tyto odstíny prostě ráda a ve své sbírce mám podobných tvářenek hned několik (například RIMMEL Lasting Finish Soft Colour Blush 190 CORAL).

Co na první pohled určitě nikoho nenadchne, je plastový obal a nepoužitelný štěteček, který, přiznám se, letěl hned do koše. 



Tvářenka není matná, má v sobě sheen (ne třpytky), takže tváře hezky nejen zabarví, ale i prozáří. Je hodně pigmentovaná, což mě opravdu moc překvapilo! Štětec stačí k tvářence jen lehce přiložit, pak ho ještě oklepat a i přesto přenesete na tváře hodně pigmentu. Vážně to chce lehkou ruku. Navíc mi přijde, že po nanesení tvářenka během chviličky ještě trošku zintenzivní. A není jediná. Stává se vám to s některými taky? 

Tvářenka maličko práší, ale není to nic dramatického. 

Co se týče parfemace, nevím, k čemu bych ji přirovnala, ale úplně mi připomněla nějaký produkt, který jsem používala ještě na gymnáziu. Věřím, že někomu tato vůně nemusí být příjemná, ale mně nijak nevadí a hlavně ji necítíte, pokud si k tvářence přímo nepřičichnete.


Výdrž tvářenky je fajn, dnes jsem ji měla na tvářích a osm hodin vydržela výborně a nijak výrazně během nich neztratila svoji barvu. Po takových deseti hodinách už se lehce přirozeně vytrácela, ale na tvářích byla ještě stále vidět. Dobrý výkon. Jak už jsem ale několikrát upozorňovala a ještě asi několikrát v budoucnu upozorním, výdrž je strašně individuální záležitost - někomu může produkt držet celý den, někomu stěží tři hodiny. Tak to prostě je :)


Pokud přivřu oči nad obalem, který opravdu neohromí, jako produkt je tato tvářenka opravdu moc fajn!

Cena za 2,3 g: 50 Kč. Seženete na e-shopu Norma Zlín, kde mají opravdu pěkný výběr odstínů.

P.

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. :) Určitě bych se nebránila i jiným odstínům, vážně mě tato tvářenka mile překvapila :)

      Vymazat
  2. Obal se mi taky moc nelíbí, ale samotný produkt vypadá fajn. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase si říkám, že je to pořád ta lepší varianta, protože co s produktem, který je nepoužitelný, ale má krásný obal? :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!