TREND IT UP Ultra Matte rtěnky

Ahoooj!

Moc dlouho mi to nevydrželo a do mé sbírcky přibyly dva nové produkty od značky TREND IT UP. Rtěnkyyy!

Opravdu jsem doufala, že tyto rtěnky budou dobré. Co dobré, skvělé! Zaprvé jsou levné, zadruhé mají krásné obaly a zatřetí i výborný výběr odstínů. Najdete zde jak tlumenější, narůžovělé, mauve odstíny, tak i odvážnější fialové, červené a další. Troufám si říct, že si vybere opravdu každá! Já sáhla rovnou po dvou, protože jsem se prostě nemohla rozhodnout. Nakonec jsem si koupila jeden odvážnější a jeden umírněnější. To je fér, ne? :D


Jak jsem už psala, obaly jsou krásné - černé matné s lesklým detailem, bytelné, opravdu se nebojím nosit tyto rtěnky s sebou v kabelce. Spodek rtěnky patří odstínu, který je opět ve formě čísla, což je, jak jsem už psala v nejednom článku, velmi nepraktické. Doteď si nepamatuju jediný odstín :D Pod odstínem je pak popsaný finiš rtěnky - v tomto případě matte. Obal hodnotím na jedničku, nemám s ním problém.

Rtěnka by měla mít 4,2 gramů, což není vůbec málo. Pro srovnání mají například ESSENCE LONGLASTING rtěnky 3,8 gRIMMEL LASTING FINNISH mají gramy 4.


Výrobce toho slibuje hodně, i proto jsem byla na tyto matné krásky tak zvědavá! Smyslně svůdné rty, intenzivní barva, vysoká pigmentace, velmi matný efekt, vláčnost, ostré kontury. 

Rtěnka obsahuje mikro kuličky z kyseliny hyaluronové pro zachování hydratace a dodání objemu, avokádový olej (bohatý na vitamíny A, D, E a esenciální mastné kyseliny), ten obsahují mimochodem i konturky TREND IT UP, mikronizovaný minerální perlový pudr (pro sametový pocit pokožky) a jemné vanilkovo-kokosovo-karamelové aroma. To aroma je něco pro mě! Rtěnky vážně moc krásně sladce voní.




Rtěnky mají takovou gelovější konzistenci, proto po rtech nekloužou tak dobře jako jejich krémové kolegyně. Pořád se s nimi ale docela době pracuje a i bez konturky se dají nanést hezky, rovnoměrně, chce to jen trošku víc trpělivosti a preciznosti. 

Rtěnky krásně sladce voní, mají úžasnou pigmentaci a hlavně jsou opravdu příjemné. Na rtech je téměř necítíte (až na tu sladkou příchuť, kterou cítíte, jako když si dáte například nějaký balzám). Tyto rtěnky nejsou rozhodně jako tekuté matné rtěnky, které rty často stahují, vysušují. A ani jejich finiš není úplně tak moc matný jako u tekutých matných rtěnek. Není krémový, ani lesklý, je spíš takový sametově matný, nebo jak bych ho popsala.


Rtěnky nezvýrazňují vrásky a, jak jsem už psala, nevysušují. Můžu je klidně nosit celý den a přijde mi, že moje rty netrpí. Docela paráda, ne? Ještě když k tomu přidám fakt, že mají opravdu slušnou výdrž. Komfortnější je pro mě samozřejmě odstín 430, o který se nemusím skoro vůbec starat a ani po velké kávě nebo malém jídle není nezbytně nutné rtěnku upravovat. 480 je hodně tmavá a výrazná, proto je na ní vše vidět a pokud se vám někde začne vytrácet, není úplně nejsnadnější ji opravit tak, aby rty nebyly flekaté. Zrcátko a trpělivost s sebou! Flekaté rty budou také v případě, že na nich máte nějaká sušší místa. Proto doporučuji dát si záležet s péčí o rty, aby rtěnka vypadala perfektně, neflekatěla a její nošení bylo příjemné :) A taky dopuručuji použít konturku, i když není úplně nezbytně nutná.

  430 je taková výraznější starorůžová a mohli jste ji vidět v akci v mém posledním líčícím článku, kde jsem ji dala k hodně výrazně nalíčeným očím.

 
480 je odstín, který na podzim prostě potřebujete! Nádherná temná vínová s kapkou hnědé! ACH!

Matné rty jsou momentálně velkým trendem a málokdo mu alespoň trošku nepodlehl. Proto jsem ráda, že je na trhu zase něco nového, co slibuje a hlavně opravdu dělá matný efekt (s označením ultra matte bych byla hodně opatrná). Za mě jde o fajn alternativu, pokud z nějakého důvodu nechcete sahat po tekutých matných rtěnkách, ale líbí se vám matný finiš. A ta cena? Za mě není co řešit a asi potřebuji ještě nějaký další odstín.

Cena za 4,2 g: kolem 65 Kč.

Rtěnky určitě doporučuji, koukněte na ně, až budete v DMku! :) 
 
Mějte se krásně!

P.

Komentáře

  1. 65 korun?! Aha. K životu právě nutně potřebuju nových minimálně 5 rtěnek, děkuji za pochopení :D

    OdpovědětVymazat
  2. Odstíny jsou moc krásné a musím říct, že ten tmavší ti moc sluší! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. :) Mně se líbily snad všechny z té jejich nabídky! :D

      Vymazat
  4. Je to jasný, potřebuju na podzim tyhle 2 krásky! :D A ta tmavá ti neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že s nimi budeš spokojená! :) Určitě koukni i na další odstíny, vážně jsem dlooouho vybírala :D
      A moc děkuju! :)

      Vymazat
  5. No jak ojá se dívala už na tyto rtěnky právě včera a musím říct, že tam měli krásné odstíny :) A tyto dva ti moc sluší :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? :) Byl to sice risk, protože jsem netušila, jaký budou, ale vyplatilo se!
      A moc děkuju, jsi hodná! :)

      Vymazat
  6. 480 je úžasný odstín, úplně na podzim a za ty prachy ♥ BTW. Už ti to určitě hodně lidí řeklo, ale podobáš se hodně Jaclyn Hill! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je :)
      A hodně lidí ani ne, s tebou přesně tři :D Ale moc děkuju za kompliment, Jaclyn je nádherná ♥

      Vymazat
  7. Ta 430 je dokonalá barva! Přímo pro mě na podzimní období, takže si do DM musím zaletět pro rozjasňovač a tuhle rtěnku ;)


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
  8. Úplne vám závidím túto značku. U nás v DM ešte nie je, ale dúfam, že bude :) Ale o mesiac idem tak či tak do Prahy, takže sa určite zastavím a vyberiem si niečo, pretože na tieto rúže som počula len samé chvály.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle značka mě opravdu hodně zaujala a snad se jí taky brzy dočkáte :)

      Vymazat
  9. Vypadá to, že za málo korun hodně muziky, neboť ty rtěnky vypadají vážně fantasticky, především ta první :-).Díky za tip!

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač :) Já jsem s nimi opravdu moc spokojená. Včera jsem tu růžovou měla na rtech sedm hodin a pořád vypadala dobře :)

      Vymazat
  10. Fíha, 65 korun? To je hodně dobrá cena, zvlášť jestli jsou to, jak píšeš, rtěnky, které nemáš problém mít na rtech celý den. Já mám zkušenost jen s NYX, ty taky nejsou nejdražší, ale takhle levné nejsou. :D Nečíst tvoji recenzi, asi bych se bála si něco tak levného koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, 65 korun! Jako je jasné, že po celém dni už lehce vysušovat můžou, ale pro mě osobně je to pořád přijatelné a neobtěžující. S NYX produkty na rty mám také zkušenosti, ale ne všechny mi stoprocentně vyhovovaly :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!