Dvě novinky - nová spolupráce a BODYBE COFFEE Scrub Karamel

Ahoooj!

Jak jste si už mohli přečíst v názvu článku, dnes pro vás mám rovnou dvě novinky! Tou první je spolupráce s e-shopem  
http://budclean.cz/
V rámci této spolupráce budu svoje dojmy z produktů poskytnutých tímto e-shopem psát nejen sem, na můj blog, ale přispívat články budu i na jejich blog. Jsem z toho opravdu nadšená a doufám, že vše bude klapat minimálně tak dobře jako doteď! ❤️ No a tou druhou novinkou je jeden z produktů, který jsem testovala a o kterém vám teď povím víc. Jedná se o BODYBE COFFEE SCRUB a před jeho prvním vyzkoušením jsem byla opravdu zvědavá, jak u  mě uspěje a co na něj řeknu. Se scruby jsem do této chvíle neměla vůbec žádné zkušenosti, ale jelikož se s nimi poslední dobou tak trochu roztrhl pytel, nemůžu jako "správná blogerka" přeci zůstat pozadu!

   
Obal je podle mě moc hezký (černou barvou snad nikdy nic nezkazíte), jednoduchý a hlavně i praktický díky jeho uzavírání a materiálu, ze kterého je vyrobený. Scrub můžete mít v koupelně na vaně a i když se namočí, nic se obalu ani produktu, kterého je uvnitř 200 g, nestane. Obal dostává jedničku!

Hned po otevření mě úplně dostala vůně, kterou jsem ucítila. Neskutečná! Nejvíc jsem z ní cítila asi kávu a kokos, to prostě chcete. Naprosto úžasná vůně a jestli obal dostal jedničku, tak vůně má jedničku s hvězdičkou.

 
 
BODYBE scrub je speciální směs kávových zrn robusta a vysoce hydratačních olejů. Tato směs by se měla postarat o jemnější a hladší vzhled pokožky. A, dámy, pozor! Údajně by měl tento scrub pomáhat nejen s hrubou nebo suchou pokožkou, ale i akné a celulitidou.

Přírodní kávový BODYBEscrub obsahuje kávová zrna robusta, třtinový cukr, himalájskou sůl, kokosový olej, mandlový olej, kakao a vitamin E. 
  • Kofein stimuluje krevní oběh a pomáhá snížit výskyt celulitidy, ekzémů, strií, stařeckých skvrn, křečových žil a lupenky. 
  • Třtinový cukr a himalájská sůl odlupuje starou kůži, odstraní odumřelé buňky, akné a jiné kožní vady.
  • Kokosový olej hydratuje a zvláčňuje pleť.
  • Mandlový olej vyživuje a regeneruje.
  • Kakao s vitaminem E mají vysoký obsah antioxidantů, které vyživují a chrání pokožku a podporují obnovu a omlazení buněk.

Použití scrubu je snadné. Stačí navlhčit pokožku, nabrat si scrub, jemně s ním navlhčenou pokožku masírovat, nechat ho pět minut působit a poté smýt. Scrub můžete použít na tělo i na obličej. Je ale poměrně drsný, takže na těle můžete přitlačit, ale obličej doporučuji opravdu jen jemně masírovat, zrníčka kávy spolu s dalšími ingrediencemi udělají svoji práci i tak výborně. Po smytí scrubu jsem měla pokožku na některých místech lehce červenou, což můžete vidět i na fotce, ale začervenání do půl hodiny zmizelo a zbyla jen krásně jemná a voňavá pokožka. Ještě několik hodin po použití jsem ze sebe tu úžasnou vůni pořád cítila, takže si asi dokážete představit, co jsem pořád dokola dělala :D Použití tohoto scrubu je pro mě takový příjemný rituál s ještě příjemnějšími a hlavně viditelnými výsledky ❤️

Pokud vás tento přírodní scrub značky BODYBE zaujal, najdete ho samozřejmě na e-shopu BuďClean. Jo a můžete kluky sledovat i na Instagramu, budou mít radost!

Mějte se krásně a těším se u dalšího článku.

P.

Komentáře

  1. Super článek, ke spolupráci ti gratuluji na e-shopu je spoustu skvělých produktů a scrub si píšu na seznam!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem za ni moc ráda :)
      A scrub můžu opravdu jen doporučit, sice je dražší, ale podle mě za to určitě stojí ❤️

      Vymazat
  2. Skvělý článek! :) Gratuluji ke spolupráci :) Scrub vypadá pěkně, a pokud je z něho cítit kokos, tak je to ještě lepší :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)
      Nejvíc voní po kávě a pak tam cítím ten kokos, což je absolutně boží kombinace ❤️

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!