Catrice Light Correcting Serum Primer (010)

Ahoj, všichni!

Dnes se vám hlásím s recenzí na rozjasňující podkladové sérum/primer od značky CATRICE. Tak žádné dlouhé okecávání, jdeme na to!



Tento primer v krásné skleněné lahvičce by měl být vhodný na všechny typy pleti.zvláštní parfemaci, vůbec nevím, k čemu bych ji přirovnala, krémovou barvu a tekutou konzistenci. Před použitím je dobré ho protřepat a poté kapátkem nanést podle potřeby na pleť. Díky své tekuté konzistenci se na ní snadno roztírá. Barvu pleti vám tento primer nezmění, jen je pleť najednou rozzářená, trošku vyhlazená a lehce lepí, takže se make-up na obličej hezky přichytává a drží.

Byla jsem hodně zvědavá, jestli obličej zůstane rozářený i po nanesení make-upu. A byla jsem mile překvapená! Zlaté třpytky se na pleti s make-upem smíchají a pleť zůstává krásně rozzářená i nadále.
 
 

Primer je opravdu lehoučký a dá se použít jako báze pod make-up nebo i samostatně, pokud se z nějakého důvodu nechcete líčit, ale přeci jen chcete pleť trošku rozzářit. Škoda, že jsem tento produkt nevlastnila už v létě.


  
Za mě jde o fajn produkt, který sice nepoužívám při každém líčení, ale moc jsem si ho oblíbila. Obzvlášť hezky a efektivně působí v kombinaci s make-upy s matným efektem. Co se výdrže make-upu týče, nezpozorovala jsem nějaký závratný rozdíl, ale já jsem na recenze výdrže make-upu docela špatná, to přiznávám. Každopádně ten rozzařující efekt se mi moc líbí i přesto, že mám smíšenou pleť, která se přirozeně docela hodně mastí hlavně v oblasti t-zóny.

14 ml produktu seženete v drogeriích za cenu okolo 120 Kč.

A co vy a rozjasňující primery?

P.

Komentáře

  1. Ty jo, myslela jsem si, že se na mastnější pleť moc hodit nebude, ale jsem příjemně překvapená a asi ho vyzkouším :) Vypadá fakt moc hezky :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make-up lesk trošku ztlumí, nevypadáš rozhodně jako disko koule :) Mně osobně se ten rozzářený efekt moc líbí a přepudrovávat se potřebuji stejně často, jako když tento primer nepoužiju :)

      Vymazat
  2. Vypadá moc dobře:) určitě na něj někdy mrknu:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Prvně jsem ho zkoušela na špatný podklad (nehydratovala jsem pleť, ikdyž ji mám mastnou) a dala ho málo. Teď jsem ho po delší době vytáhla a dala ho větší množství, "abych více rozjasnila" - rozuměj asi tři pipetky a rychle rozetřela po celé tváři, serum totiž rychle zasychá. Pleť vypadala úžasně rozjasněně. Na to jsem dala make-up, který na tom bezvadně přilnul. Už při na nánášení bylo vidět, jak se skvěle "lepí" k pokožce. Pleť vypadala bezchybně, přirozeně a co musím říct, výdrž make-upu i tvářenky a bronzeru, které mi normálně vůbec nevydrží, s tímto vydržely po X hodin!!!! Což se mi s mastnou pletí ještě nikdy asi nestalo! Takže za mě nový svatý grál! Ani MAC ilum. báze tohle neudělá (tu jsem ted používala hodně), ale ta je spíše asi jen pro rozjasnění a hydrataci. Za mně top výborek za ještě lepší cenu. Jen bych asi nedoporučila pro majitelky suché pleti, pleti dehydratované, pleti bez pravidelného peelingu (může asi zvýraznovat šupinky). Na druhou stranu - je to klasická silikonová báze, takže nic zdravého a vhodného na časté používání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělý, že ti tak vyhovuje! :) Na každodenní líčení to určitě není, ani já ho nepoužívám vždy, když se maluju, jak jsem i psala, ale výjimečně po něm někdy sáhnout a udělat si krásný líčení, tak proč ne :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!