Druhé narozeniny mého blogu

Pro mě je to docela neuvěřitelný, ale přesně před dvěma lety jsem sem na tento blog napsala první článek - Blogovací poprvé. Když jsem ho psala, upřímně jsem netušila a asi ani nečekala, že mě blogování tak moc chytne a že budu za dva roky sedět u notebooku a přát mému blogu s vlastní doménou krásné druhé narozeniny. O to víc mě to ale těší a doufám, že mám před sebou ještě nějaké ty roky blogování, protože je to věc, která mě neskutečně baví a naplňuje.


Moc děkuju všem, kteří tu jsou se mnou. Všem, kteří čtou moje články, píší komentáře a krásné zprávy a dávají mi tak pocit, že to, co dělám, má smysl. 
Má to smysl. 

DĚKUJU!

P.

Komentáře

  1. Přeji blogu krásné narozeniny. Sama vím, kolik se za tím ukrývá práce, a tak přeji hodně štěstí a nadšení pro další články :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, ty jsi zrovna ta, která hodně komentuje a dává mi zpětnou vazbu, takže i za to ti děkuju :) A snad mi nadšení vydrží a za rok napíšu další narozeninový článek! :D

      Vymazat
  2. Všechno nejlepší! Přeji spoustu čtenářů a hodně blogerských úspěchů! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  3. všetko najlepšie tvojmu skvelému blogu prajem! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ke krásným druhým narozeninám! ♥ Doufám, že jich bude ještě velká spousta, protože tvůj blog patří k mým nejoblíbenějším. Vždy si tu najdu své ♥ Přeji hodně štěstí v životě i v blogování :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  5. Super, jen tak dál! :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Velké gratulace, Peti :) Dva roky je dlouhá doba, minulý rok jsem také oslavila dva roky na blogu a letos mě čekají třetí... Doufám, že tě blogování bude nadále bavit :) Mám tvé články moc ráda.

    Květen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je! Já doufám, že blogování bude nás obě nadále bavit :)
      A děkuju!

      Vymazat
  7. Gratulujem. prajem ešte veľa blogových rokov :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  8. Petruško, přeji Ti, aby ti entusiasmus a seberealizace z a na blogu vydrží, co nejdéle! :) Já za nějaký týden budu slavit zase ten svůj první rok! :D Tak doufám, že se i nadále budeme podporovat! :)
    S láskou,
    Birdie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, moc děkuju! ❤ Tobě přeji to samé! :)
      Pusu.

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!